Can You Still Get Generic Accutane Clonidine Tablets Buy Diabetic Pill Helps Arthritis Lithium Batteries Buy Zoloft Online Purchase
Home / Featured / Adela Strună, bronz european cu naţionala de cadete

Adela Strună, bronz european cu naţionala de cadete

Jucătoarea de tenis de masă Adela Strună, dublă legitimare CSM Bistriţa – CS Municipal Arad, este medaliată cu bronz european la cadete, cu echipa României. La Europenele de la Ostrava (Cehia, 9-17 iulie), junioarele II tricolore au câştigat toate cele trei meciuri din grupă, 3-2 cu Ungaria, 3-0 cu Italia şi 3-1 cu Serbia. Apoi, în fazele eliminatorii – locurile 1-16, România a trecut cu 3-1 de Belgia şi cu 3-0 de Ucraina, în sferturi. În semifinale, fetele noastre au fost învinse cu 3-1 de Franţa, obţinând în final medaliile de bronz.

Lotul selecţionatei noastre a fost format din: Elena Zaharia – lider al României, Ioana Sîngeorzan, cele două ducând şi greul turneului final, Adela Strună şi Bianca Mei Roşu. Adela Strună a evoluat în meciul împotriva Serbiei, făcând echipă la “dublu” cu Bianca Mei Roşu, cele două fiind învinse cu 3-1 la seturi.

Jucătoarea crescută şi formată la CSM Arad, antrenor Cristian Dodean, va fi din toamnă şi componentă a echipei de Superligă a CSM Arad, alături de alte două jucătoare tinere, de perspectivă: Irina Rus şi Ana Barbu, 17 ani, fostă la Slatina.

Revenind la Strună, ea va evolua şi în probele de simplu şi dublu a Europenelor, tot alături de Mei Roşu, în ambele urmând să debuteze în cursul zilei de sâmbătă.

 

Check Also

Micile gimnaste, pe podium la Naţionalele de la Ploieşti

Campionatul Naţional de junioare III, nivel 2, de la Ploieşti, a consemnat rezultate notabile pentru …