Home / Featured / Andreea Popescu a făcut valuri la Naţionale, cu patru medalii! David Crişan a luat şi el bronzul (FOTO)

Andreea Popescu a făcut valuri la Naţionale, cu patru medalii! David Crişan a luat şi el bronzul (FOTO)

Prima competiţie oficială a anului la înot s-a desfăşurat la Bucureşti, în bazinul olimpic descoperit din cadrul Complexului Sportiv Naţional “Lia Manoliu”. La Campionatul Naţional pentru juniori, tineret şi seniori în bazin de 50 de metri au participat 285 de sportivi care au reprezentat 53 de cluburi afiliate la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern. Sportivii secţiei de înot ai CSM Arad care au participat la această competiţie sunt: Popescu Andreea, Crişan David, Rad Lucas, Kugelman Patrick şi Codrean Dacian. Antrenorul care i-a pregătit şi însoţit la această competiţie a fost Viorel Bitang. Andreea Popescu a fost din nou performera delegaţiei clubului, ea reuşind să devină campioană naţională de tineret şi vicecampionană naţionala de seniori. Înotătoarea de la CS Municipal Arad a obţinut patru medalii in urmatoarele probe: 200m bras – locul 1 la tineret si locul 2 la seniori; 100m bras locul 2 la tineret; 50m bras – locul 2 la tineret.

Andreea Popescu, campioană naţională de tineret şi vicecampioană la seniori!

Sportivul David Crişan a obţinut medalia de bronz la juniori, în proba de 50 metri spate, Rad Lucas s-a remarcat printr-o evoluţie foarte bună, el îmbănătăţindu-şi performanţele în toate probele în care a concurat: 50m liber locul 6, 100m liber locul 7, 200m liber locul 8, 400m liber locul 7. Patrick Kugelman după ce a obţinut locul 8 la tineret, în proba de 400m mixt, a trebuit să se retraga din concurs datorită unei accidentari la nivelul genunchiului, iar Dacian Codrean a avut o evoluţie promiţătoare, el obţinând următoarele rezultate la categoria de juniori: locul 8 în proba de 50m liber; locul 13 la 50m future şi locul 15 în probele de 100m future, 100m liber şi 200m liber. Peste o lună va urma Campionatul Naţional de înot în bazin scurt de la Miercurea Ciuc.

Check Also

Şase medalii naţionale pe tatami! Fetele, cele mai prolifice la U18

Etapa finală a Campionatului Naţional de judo pentru juniori II, U18, a avut loc în …