Home / Atletism / Atleții de la aruncări debutează luna viitoare în noul sezon, se anunță un an fast pe plan internațional!

Atleții de la aruncări debutează luna viitoare în noul sezon, se anunță un an fast pe plan internațional!

2022 se anunță un an foarte încărcat și posibil reușit pentru atleții de la CSM Arad, cu multe competiții atât pe plan intern cât și internațional. Sezonul va fi deschis pe finalul lui februarie la Craiova, de Naționalele de iarnă la aruncări, pentru ca în aprilie Aradul să găzduiască finalele copiilor și juniorilor, tot la aruncări. Calendarul internațional e și aglomerat în special pentru seniorul Denis Both, care are deja asigurată prezența la nu mai puțin de patru competiții atletice importante, dar marele său target în acest an e depășirea baremului de 80 de metri, pentru a spera la Europene și Mondiale! Andrei Severin, deja la tineret și juniorul Mihai Motorca sunt alți doi atleți de mare viitor, primul concurând tot la suliță, ca și Both, iar al doilea la disc. “Atleții de la aruncări debutează în noul an la sfârșitul lunii viitoare, pe 28 februarie, la Campionatul Național de iarnă pentru juniori, tineret și seniori, programat în premieră pe noul și modernul stadion din Craiova. Denis Both va concura la seniori, Andrei Severin la tineret, iar Mihai Motorca, “dublă” CSȘ Gloria – CSM Arad, la disc. În 2 aprilie avem Campionat Național de copii și juniori la aruncări, pe stadionul Gloria din Arad, unde de asemenea ne propunem să obținem medalii”, ne-a declarat profesorul și antrenorul atleților arădeni, Constantin Miclea.

2022 poate fi anul lui Denis Both: marele său target e 80 de metri!

Obiectivele pentru acest an sunt foarte importane, iar doi dintre atleții CSM-ului vor concura la destule competiții pe plan european: “În ceea ce privește obiectivele, avem destule și pe plan internațional: Denis Both să depășească 80 de metri și să obțină baremul pentru Europene și Mondiale, el are deja asigurată prezența la Balcaniadă, Cupa Europei, Jocurile Francofone și Universiada din China, iae Motorca să ia medalii la FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European, 15-16 ani) și la Balcaniadă, el urmând să concureze și la Europenele de juniori II. Se anunță, așadar, un an extraordinar din punct de vedere competițional și sperăm noi și cu rezultate deosebite, cum demult nu a mai avut Aradul”, conchide antrenorul Constantin Miclea.

Check Also

Atletul Mihai Motorca a obţinut baremul pentru Europeanul cadeţilor, record personal pentru Andrei Severin!

Atletul Mihai Motorca, legitimat la CSŞ Gloria Arad şi CSM Arad, a reușit astăzi în …