Home / Atletism / Atletul Mihai Motorca a obţinut baremul pentru Europeanul cadeţilor, record personal pentru Andrei Severin!

Atletul Mihai Motorca a obţinut baremul pentru Europeanul cadeţilor, record personal pentru Andrei Severin!

Atletul Mihai Motorca, legitimat la CSŞ Gloria Arad şi CSM Arad, a reușit astăzi în cadrul competiției “Memorialul Atleților Clujeni” o aruncare a discului de 56.20 metri și a obținut baremul pentru participarea la Campionatul European de cadeți din Ierusalim! Motorca este elev în clasa a X-a la Liceul Tehnologic “Iuliu Moldovan” Arad (Forestier) și este antrenat de profesorii Constantin Miclea și Zoltan Szabo. Motorca are o primă jumătate excelentă de an, el reuşind să cucerească în 2022 titlurile naţionale de juniori I, 48,02 metri şi juniori II, 51,88 metri şi este unul dintre cei mai de perspectivă atleţi români în probele de aruncări.

Atleţii CSM-ului parcurg un an excelent, cu medalii şi recorduri

Tot la competiţia de la Cluj, Andrei Severin, atlet legitimat la CSM Arad, a aruncat 61.03 metri în proba de aruncarea a suliţei, un nou record personal. Pregătit de profesorul Constantin Miclea, Severin a debutat şi el bine în acest an, cu titlul de vicecampion naţional de tineret la suliţă, rezultat bifat la Craiova, în cadrul Naţionalelor de aruncări lungi, el aruncând atunci 58,87 metri, record personal la acea vreme, dar bătut la întrecerea de astăzi.

Check Also

Suliţaşii au urcat pe podium la Naţionale: Severin – aur la tineret, Both – argint la seniori!

Atleții suliţaşi de la CS Municipal Arad s-au întors cu rezultatele excelente de la etapa …