Home / Featured / Baraje decisive, la Arad, pentru echipele de tenis de masă

Baraje decisive, la Arad, pentru echipele de tenis de masă

A venit vremea celor mai importante meciuri ale sezonului, pentru echipele de tenis de masă ale CS Municipal Arad. Pe locul 2 în seria a doua a ligii secunde, băieţii dau baraj de promovare în Superligă cu CSM Slatina, prima clasată în seria I. Manşa tur se joacă duminică 31 martie, la complexul „Emil Prokopecz” din Arad, de la ora 09:30. Echipa arădeană va evolua în componenţa: Bogdan Roman, Patriciu Muntean, Radu Muntean, Walter Berg şi Andrei Miron. Returului barajului se joacă la Slatina, pe 7 aprilie. Tot de baraj au parte şi fetele mici, dar de menţinere în Divizia A (liga secundă). Pe locul 5 în clasamentul general după disputarea meciurilor din sezonul regulat, arădencele înfruntă Dunărea Giurgiu, ocupanta locului 8, ultimul. Meciul e programat luni, 1 aprilie, tot la complexul „Prokopecz”, de la ora 9. Irina Rus, Adela Strună, Mădălina Orban, Andreea Neamţu şi Andreea Craiu formează echipa CSM-ului.
Fetele au semifinală cu Farul, băieţii trag la promovare!
În fine, cele mai importante dispute pentru tenisul de masă arădean la nivel de echipe se joacă marţi 2, aprilie, de la orele 9 şi 14. E vorba de semifinala Superligii feminine, dintre CSM Arad (foto), locul 4 după sezonul regulat şi Farul Constanţa, liderul turneelor tur-retur. Favorită în penultimul act, trupa de la malul mării – cu noua mare speranţă din tenisul de masă românesc în componenţă, Elena Zaharia – a acceptat să joace ambele manşe în oraşul nostru. Cristian Dodean le are sub comandă pe sârboaica Sabina Surjan, Andreea Fistyulof şi Mihaela Plăeașu, ultima originară chiar din Constanţa. Se joacă tot la complexul “Emil Prokopecz” nr.28, iar intrarea e liberă.
Cristi Dodean: “Baraj strâns la băieţi, fetele pot face surpriza”
“În semifinala de Superligă pornim cu şansa a doua, dar dacă fetele reuşesc să se autodepăşească putem realiza surpriza. O avem pe sârboaica Surjan, capabilă să câştige toate meciurile, dar mă bazez mult şi pe celelalte două jucătoare. La băieţi avem baraj strâns cu cei din Slatina, se anunţă două meciuri la fel de grele, e clar că ne jucăm şansa. În fine, la fetele mici nu îmi fac probleme, în mod normal câştigăm la pas şi ne menţinem în liga secundă”, ne-a declarat antrenorul Cristian Dodean.

Check Also

Cadetele CSM-ului au obţinut prima medalie în acest an

Secţia de tenis de masă a CS Municipal Arad a obţinut, în weekend, o primă …