Home / Featured / Cadetele CSM-ului au obţinut prima medalie în acest an

Cadetele CSM-ului au obţinut prima medalie în acest an

Secţia de tenis de masă a CS Municipal Arad a obţinut, în weekend, o primă medalie în acest an. Mai exact, echipa feminină de junioare II (cadete, 13-15 ani) s-a ales cu bronzul la Campionatul Naţional pe echipe de la Buzău, rezervat acestei categorii de vârstă. În concursul din Crâng, cadetele CSM-ului arădean au obţinut următoarele rezultate:

3-0 cu Dumbrăviţa II, 3-1 cu Buzău II şi 1-3 cu Bistriţa (toate în grupă); 3-1 cu Craiova, în optimi; 3-1 cu Mediaş, în sferturi şi 2-3 cu Slatina, în semifinale. Andreea Craiu, Alesia Sferlea şi sârboaica Sara Radak au format echipa CSM Arad, medaliată cu bronz naţional.

Un concurs greu, dar fetele au jucat bine şi şi-au făcut treaba. Craiu şi Sferlea, născute 2007, sunt în primul an la această categorie, iar fetiţa din Serbia, născută 2006, a jucat pentru prima oară la noi, deci a fost şi puţină presiune pe ea. Sunt mulţumit, este prima medalie pe acest an, ne pregătim în continuare pentru alte rezultate bune”, ne-a declarat antrenorul echipei arădene, Cristian Dodean. Săptămâna viitoare urmează CN rezervat juniorilor I, de la Câmpulung.

Check Also

Loturile olimpice ale României nu se mai pregătesc centralizat

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu a cerut, în contextul situației mondiale a …