Home / Atletism / Campionate Naţionale la tenis de masă şi atletism: sportivii CSM-ului au şanse la medalii!

Campionate Naţionale la tenis de masă şi atletism: sportivii CSM-ului au şanse la medalii!

Dumbrăviţa găzduieşte în perioada 25-28 februarie o a doua competiţie importantă din debutul noului sezon intern de tenis de masă. Astăzi şi mâine are loc concursul pe echipe din cadrul Campionatului Naţional de juniori II, iar duminică şi luni întrecerea rezervată probelor de individual, dublu şi dublu mixt. CSM Arad este reprezentat de o delegaţie importantă, cele mai mari şanse la medalii avându-le bineînţeles Alesia Sferlea (foto), a doua favorită la individual feminin, după Bianca Mei-Roşu, de la LPS Constanţa. Tot la simplu fete va mai concura şi Andreea Craiu, cotată a 12-a favorită. Sferlea este bine cotată chiar în lupta pentru titlu şi în proba de dublu fete, unde va face pereche cu Cristina Sîngeorzan, de la CSM Bistriţa, a treia favorită în competiţia individuală. Tot la dublu feminin, Craiu va juca alături de Teodora Simon. La dublu mixt, Sferlea va face tandem cu Luca Oprea.

Alesia Sferlea, a doua favorită la simplu; CSM Arad are trei echipe, în concurs!

CSM Arad va avea şi trei echipe în concurs, două la feminin (CSM Arad 1 – Alesia Sferlea, Andreea Craiu, Daria Măguran şi Jana Havela şi CSM Arad 2 – Angela Morar, Maya Madar şi Ina Şipoş) şi una la masculin (CSM Arad – Norbert Boka, Milan Berki şi Ionuţ Mortasifu). Vă reamintim că Alesia Sferlea a debutat în forţă în 2022, cu medalia de aur cucerită la Cupa României de junioare II (Under 15), în vreme ce Irina Rus a adus a doua medalie arădeană în acest an, bronz la junioare I, tot la Cupa României, competiţii desfăşurate tot la Dumbrăviţa, în judeţul Timiş.

Atleţii concurează la Craiova: trio masculin, în lupta pentru podium!

Următoarele zile sunt pline şi pentru atleţii de la aruncări, din punct de vedere competiţional, la începutul săptămânii viitoare, pe 28 februarie şi 1 martie, având loc Campionatului Național de aruncări pentru juniori (U20), tineret (U23) și seniori, programat în premieră pe noul și modernul stadion din Craiova. De la CSM Arad vor concura Denis Both şi Andrei Severin, în proba de aruncarea suliţei, iar Mihai Motorca, “dublă” CSȘ Gloria – CSM Arad, va concura la disc. Vă reamintim că în 2 aprilie avem Campionat Național de copii și juniori la aruncări, pe stadionul Gloria din Arad.

Check Also

Suliţaşii au urcat pe podium la Naţionale: Severin – aur la tineret, Both – argint la seniori!

Atleții suliţaşi de la CS Municipal Arad s-au întors cu rezultatele excelente de la etapa …