Home / Featured / CSM Arad a terminat a patra, în Superliga de tenis de masă

CSM Arad a terminat a patra, în Superliga de tenis de masă

Echipa feminină de tenis de masă a CSM Arad a încheiat actuala stagiune a Superligii Naţionale pe locul 4. În finala mică, pentru bronz, disputată în weekend în fieful adversarei, fetele lui Cristian Dodean nu au fost prea departe de a cuceri o medalie, arădencele cedând în faţa celor de la CSM Bustriţa cu 5-1 în primul meci şi câştigând, apoi, cu 5-3.

În componenţa Tijana Jokic, Mihaela Plăeaşu şi Andreea Fistyulof, CSM-ul a punctat în primul joc prin sârboaica Jokic, iar în al doilea a condus cu 4-1, dar bistriţencele au reuşit să puncteze decisiv pe final. Punctele victoriei arădene, în al doilea joc, au fost aduse de Fistyulof 3 şi Jokic 2. CSM Arad a a mai contat, în acest sezon şi pe o altă sârboaică, Sabina Surjan.

Farul Constanţa şi-a menţinut supremaţia în Superligă, câştigând finala mare cu ACS Dumbrăviţa, 4-5 şi 5-3. Din sezonul viitor, se anunţă o întinerire a lotului CSM Arad, antrenorul Cristian Dodean urmând să ofere credit şi jucătoarelor tinere din propria pepinieră.

În sezonul trecut, CSM Arad cucerea medalia de bronz în Superligă, după o dublă victorie cu Politehnica Iaşi. Acum două stagiuni, arădencele terminau tot pe poziţia a patra, acesta fiind al treilea sezon la rând cu o clasare în careul de aşi.

Check Also

Naţionale de aruncări lungi, în martie, pe stadionul „Gloria”! Atlet de Jocuri Olimpice, în pregătire la Arad!

Federaţia Română de Atletism a stabilit calendarul competiţional pentru acest an. Aradul ar urma să …