Home / Featured / Dana Dodean a bifat „dubla” campionat-cupă, cu Sporting! (FOTO)

Dana Dodean a bifat „dubla” campionat-cupă, cu Sporting! (FOTO)

Arădeanca Daniela Dodean-Monteiro a obţinut în acest sezon încă două trofee cu echipe de club. După ce a cucerit tot în 2019 Cupa Portugaliei, jucătoarea CSM-ului şi-a trecut în cont şi titlul de campioană la tenis de masă, alături de Sporting Lisabona, ce a reuşit să întrerupă dominaţia celor de la CTM Mirandela, club care obţinuse până acum cinci titluri la rând şi 20 în total. Pentru Sporting e al 14-lea titlu din istoria sa, ultimul datând din sezonul 1991/1992.

Echipa Danei s-a impus în finala din play-off cu 2-0, după 3-1 în primul joc şi 3-2 aseară, în deplasare, meci ce a durat peste trei ore. Sporting Clube de Portugal e campioană şi la masculin, titlu câștigat săptămâna trecută împotriva CD São Roque / STAG.

În meciul doi al finalei, disputat vineri, Dodean şi-a câştigat meciul de simplu, 3-0 la seturi (3, 8, 7) cu Annamaria Erdelyi şi a pierdut la mare luptă confruntarea de „dublu, alături de colega Zhenqi Barthel Apolonia, 2-3 (8, 7, -4, -6, -9) cu tandemul Yuan Xuejiao / Rita Fins.

Celelalte puncte ale victoriei lui Sporting au fost obţinute, la simplu, de asiaticele Li Fen şi Barthel Apolonia. Experienţa la Sporting a durat doar un an, Dodean urmând să evolueze din sezonul viitor în Franţa, la TT Metz.

Check Also

Dana Dodean şi Adina Diaconu vor fi colege, la Metz TT, pentru încă un sezon

Clubul francez de tenis de masă Metz TT anunţă  prelungirea contractelor jucătoarelor Daniela Dodean-Monteiro și …