Home / Featured / Dana Dodean a bifat „dubla” campionat-cupă, cu Sporting! (FOTO)

Dana Dodean a bifat „dubla” campionat-cupă, cu Sporting! (FOTO)

Arădeanca Daniela Dodean-Monteiro a obţinut în acest sezon încă două trofee cu echipe de club. După ce a cucerit tot în 2019 Cupa Portugaliei, jucătoarea CSM-ului şi-a trecut în cont şi titlul de campioană la tenis de masă, alături de Sporting Lisabona, ce a reuşit să întrerupă dominaţia celor de la CTM Mirandela, club care obţinuse până acum cinci titluri la rând şi 20 în total. Pentru Sporting e al 14-lea titlu din istoria sa, ultimul datând din sezonul 1991/1992.

Echipa Danei s-a impus în finala din play-off cu 2-0, după 3-1 în primul joc şi 3-2 aseară, în deplasare, meci ce a durat peste trei ore. Sporting Clube de Portugal e campioană şi la masculin, titlu câștigat săptămâna trecută împotriva CD São Roque / STAG.

În meciul doi al finalei, disputat vineri, Dodean şi-a câştigat meciul de simplu, 3-0 la seturi (3, 8, 7) cu Annamaria Erdelyi şi a pierdut la mare luptă confruntarea de „dublu, alături de colega Zhenqi Barthel Apolonia, 2-3 (8, 7, -4, -6, -9) cu tandemul Yuan Xuejiao / Rita Fins.

Celelalte puncte ale victoriei lui Sporting au fost obţinute, la simplu, de asiaticele Li Fen şi Barthel Apolonia. Experienţa la Sporting a durat doar un an, Dodean urmând să evolueze din sezonul viitor în Franţa, la TT Metz.

Check Also

Dana Dodean a fost confirmată în lotul pentru Europene

Federaţia Română de Tenis de Masă a definitivat loturile pentru Campionatele Europene pe echipe, programate …