Home / Featured / Dana Dodean îşi plânge mama: “Era totul pentru mine, mă simt cea mai fragilă persoană de pe pământ”

Dana Dodean îşi plânge mama: “Era totul pentru mine, mă simt cea mai fragilă persoană de pe pământ”

Daniela Dodean îşi plânge îndurerată mama, Florica (n.n. decedată în cursul zilei de luni), alături de sora Andreea, fraţii Cristian şi Adrian şi tatăl Gheza, toţi formând poate cea mai frumoasă familie de sportivi a Aradului. Campioana europeană la tenis de masă a postat în această seară, pe contul de Facebook, un mesaj emoţionant, în care îşi descrie trăirile în acest moment foarte greu al vieţii sale: “Mulţumesc frumos pentru mesaje, acum mă simt cea mai fragilă persoană de pe pământ. Mama era totul pentru mine, suportul meu, prietena mea, învaţătoarea mea, forţa mea, cel mai bun exemplu în viaţă. Vorbeam în fiecare zi prina cameră, câteodată ore întregi. Şi dintr-o dată am pierdut-o. Mama era bine, seara a simţit ceva la inimă, a luat aspacardin şi a fost mai bine, tata i-a zis să meargă la spital, dar a zis că nu vrea, pentru că îi era frică de coronavirus. A doua zi dimineaţă a fost bine, avea programare la doctor, iar când a ajuns acolo i s-a oprit inima. Inima ei a fost atât de mare, dar sărăcuţa nu a rezistat din cauza acestei situaţii dificile, dorul de copii şi de nepoţi. Scriu aici pentru că nu am forţa să scriu tuturor care m-au întrebat ceea ce s-a întâmplat”, este mesajul Danielei Dodean-Monteiro.

Aştepta momentul revederii cu părinţii

Jucătoarea de tenis de masă a CSM-ului arădean a fost invitată, prin intermediul internetului, chiar cu trei zile înainte de decesul mamei sale, la Topic Arădean – emisiune la Radio Arad şi TV Arad, moderată de Cristina Gheorghe. Întrebată, pe final de interviu, ce mesaj le-ar adresa părinţilor – aflaţi acasă, la Arad – dacă ar fi să o privească, Dana s-a emoţionat: “Îmi dau lacrimile, le transmit să stea acasă, să fie puternici şi să ne revedem cu bine, sănătoşi. Ştiu că de abia aşteaptă să o vadă pe cea mai mică, este greu şi pentru ei şi pentru Lara, pentru că distanţa este mare. Îi iubesc mult!”, au fost cuvintele Danei, care nu avea de unde să ştie ce urmează. Dar parcă a presimţit momentul greu al despărţirii, luându-şi adio de la mama sa de la distanţă de mii de kilometri, cu o frumoasă declaraţie de dragoste. “Mama, tu ai fost cea care ne-ai învățat să fim uniți, să ne iubim necondiționat. O să ne lipsești atât de mult. O să ne fie foarte dor de tine. Cea mai bună mamă din lume!!!”, a scris şi sora Andreea pe Facebook, dar şi fraţii Cristian – “Te vom iubi mereu, mămica noastră dragă” şi Adrian – “O să-mi fie dor de tine, mama”.

O familie de campioni

Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 13 mai, începând cu ora 12, la casa funerară Kuki (str.Cocorilor, nr.6) şi apoi la Cimitirul Pomenirea, începând cu ora 12:45. Daniela Dodean este stabilită în Portugalia, alături de soţul Joao Monteiro şi fiica sa, Lara Melissa. Andreea este stabilită la Moscova, în Rusia, Adrian în Germania, iar singurul care a rămas acasă, în Arad, este Cristian, antrenor al secţiei de tenis de masă la CS Municipal, club unde au crescut şi s-au format toţi fraţii Dodean. Practic, când spui Dodean spui campioni, iar asta o ştim nu doar noi, arădenii, ci şi iubitorii tenisului de masă din ţară şi din întreaga lume. Mama îi va veghea din ceruri şi se va bucura pentru viitoarele lor victorii.

Odihnă veşnică, Florica Dodean!

Check Also

Fetele încheie pe locul 5 şi se menţin în Superliga de tenis de masă

Prima echipă a CS Municipal Arad, în componenţa Adela Strună, Irina Rus și Ana Barbu, …