Free Diet Pills Hoodia Claritin Loratadine 10mg Celebrex Birth Control Pills Where To Buy Lamisil Tablets Online Pantethine Allergies Cure Buy
Home / Featured / Daniela Dodean e în delegaţia tricoloră la Jocurile Europene

Daniela Dodean e în delegaţia tricoloră la Jocurile Europene

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs este cap de serie la Jocurile Europene de la Minsk 2019, competiție care va avea loc în Belarus, între 21 şi 30 iunie. În primele 16 jucătoare se află și Elizabeta Samara, cap de serie numărul cinci. Din delegaţia tricoloră face parte şi arădeanca Daniela Dodean-Monteiro, sportivă legitimată la CSM Arad şi TT Metz, în Franţa.

Meciurile vor avea loc în Centrul Olimpic, care are o capacitate de 1.000 de locuri, iar 122 de jucători de tenis de masă se vor lupta pentru locul la Jocurile Olimpice din 2020.

Medaliații din probele de simplu feminin și masculin își vor asigura locurile la JO 2020. La echipe feminin/masculin și dublu mixt, doar câștigătorii medaliilor de aur se califică pentru JO 2020.

La startul Jocurilor Europene se aliniază peste 4.000 de sportivi din 50 de ţări. Zece din cele 15 sporturi în care se va concura oferă oportunităţi de calificare la Jocurile Olimpice 2020, din Tokyo.

(foto: facebook, Federaţia Română de Tenis de Masă)

Check Also

Micile gimnaste, pe podium la Naţionalele de la Ploieşti

Campionatul Naţional de junioare III, nivel 2, de la Ploieşti, a consemnat rezultate notabile pentru …