Home / Atletism / Denis Both, argint şi nou record personal la Internaţionalele României!

Denis Both, argint şi nou record personal la Internaţionalele României!

Campionatele Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter”, cea mai puternică competiție de atletism organizată de țara noastră, a ajuns la ediția cu numărul 65. Întrecerea s-a desfăşurat în weekend, pe Cluj Arena. Printre performerii delegaţiei tricolore s-a numărat şi Denis Both, de la CSM Arad, care a stabilit un nou record personal. Elevul profesorului Constantin Miclea a aruncat sulița la 74,18 metri, cucerind medalia de argint. Both a fost devansat doar de recordmanul naţional Alexandru Novac (76,13 metri), aflat totuşi în scădere de formă.

Confirmat la Balcaniadă: „Poate arunca peste 75 de metri”

Denis a aruncat foarte bine, merge din record în record, toate aruncările peste 72 de metri, iar la acest concurs a prins curaj. L-au şi anunţat ieri că este în echipa balcanică. Eu cred că va creşte de la o competiţie la alta, iar la Naţionalele şi Balcaniadă poate arunca peste 75 de metri. Se apropie de Novac tot mai mult şi cred că dacă nu anul acesta, la anul sigur are potenţial de a-l depăşi”, ne-a declarat antrenorul atletului arădean, Constantin Miclea.

Denis Both are ocazia să obţină noi medalii la Campionatele Naţionale din 3-4 septembrie şi la Campionatele Balcanice, 18-19 septembrie, ambele întreceri programate tot pe Cluj Arena. Altfel, la sfârşitul acestei săptămâni vor avea loc la Bucureşti Naţionalele rezervate juniorilor I.

Check Also

Atletul Mihai Motorca a obţinut baremul pentru Europeanul cadeţilor, record personal pentru Andrei Severin!

Atletul Mihai Motorca, legitimat la CSŞ Gloria Arad şi CSM Arad, a reușit astăzi în …