Home / Atletism / Atleţii Denis Both şi Mihai Motorca, medaliaţi la Naţionale şi Cupa României

Atleţii Denis Both şi Mihai Motorca, medaliaţi la Naţionale şi Cupa României

Atletul Denis Both, legitimat la CS Municipal Arad, a ocupat locul doi în concursul de aruncarea suliței din cadrul Cupei României open seniori. Competiţia s-a desfășurat în weekend, pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti şi a fost pentru elevul profesorului Constantin Miclea prima întrecere oficială importantă, după pauza datorată pandemiei de coronavirus.

Both a aruncat suliţa la 72,76 metri, fiind întrecut doar de Alexandru Mihăiţă Novac (CSM Bucureşti), cu o performanță de 74,90 metri. Pe podium a mai urcat Toma Marian Pop Toma (CSU Cluj-Napoca), cu 68,55 metri. Atletul CSM-ului şi-a îmbunătăţit rezultatul faţă de un prim concurs neoficial în această vară, în care a urcat puţin peste 69 de metri.

Pentru atletul arădean urmează Campionatele Internaţionale ale României, din perioada 21-23 august, tot pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti, urmate de Campionatele Naţionale rezervate seniorilor, la final de august. Obiectivul lui Both este de a atinge borna celor 75 de metri.

Tot la Bucureşti şi tot în weekend, Mihai Motorca (dublă legitimare CSS Gloria – CSM Arad) a devenit campion naţional U16 la disc, cu rezultatul de 50,76 metri!

 

Check Also

Fetele încheie pe locul 5 şi se menţin în Superliga de tenis de masă

Prima echipă a CS Municipal Arad, în componenţa Adela Strună, Irina Rus și Ana Barbu, …