Home / Featured / Dodean e în sferturile Champions League, cu Sporting

Dodean e în sferturile Champions League, cu Sporting

Arădeanca Daniela Dodean Monteiro s-a calificat, alături de Sporting Lisabona – formaţie la care s-a transferat în vara acestui an – în sferturile de finală ale Champions League la tenis de masă. Gruparea lusitană a câștigat meciul decisiv pentru locul al doilea în grupa C, chiar pe terenul fostei echipe a Danei, TT Saint Quentin (Franţa), scor 3-2.

Dodean a egalat la 1, după 3-0 la seturi (11-4, 12-10, 11-3) cu rusoaica Polina Mikhailova, iar apoi a pierdut cu 1-3 în faţa asiaticei Zhang Mo (11:8, 4:11, 11:9, 11:5), franţuzoaicele egalând la 2. Sporting s-a impus grație victoriei obținute de suedeza de origine chineză Li Fen, 3-0 (11-2, 11-9, 11-4) cu Mikhailova. Un al treilea punct al portughezelor a fost obţinut de o altă asiatică, Zenqi Barthel, 3-2 la seturi cu Aurore Le Mansec.

Sporting termină a doua grupa C, cu 6 puncte, după liderul Linz Froshberg – 7 puncte, o mai veche cunoştinţă a jucătoarei de la CSM Arad, de pe vremea când evolua în Austria, la Academia Werner Schlager.

În sferturi vor mai fi prezente încă două românce: Eliza Samara, cu KTS Siarka Tarnobrzeg (Polonia) – câştigătoare a grupei D şi Adina Diaconu, cu Metz TT (Franţa) – a doua în grupa A.

Check Also

Aproape 500 de judoka, la startul Cupei CSM Arad!

Cupa CSM Arad la judo, competiţie internaţională ajunsă la ediţia a zecea, a reunit la …