Home / Featured / Dodean va juca cu naţionala abia în iunie, la Mondiale

Dodean va juca cu naţionala abia în iunie, la Mondiale

Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe, care urmau să aibă loc luna viitoare în oraşul sud-coreean Busan, au fost amânate până în iunie din cauza epidemiei de coronavirus, a anunţat Federaţia internaţională (ITTF) într-un comunicat dat publicităţii marţi, informează agenţia Yonhap. Competiţia, prevăzută iniţial între 22 şi 29 martie, a fost reprogramată pentru perioada 21-28 iunie, conform unui calendar încă provizoriu, a explicat ITTF.

La Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe erau aşteptaţi 3.000 de jucători şi oficiali din 87 de ţări, conform Yonhap. Printre ei se numără şi arădeanca de la CSM, Daniela Dodean-Monteiro, componentă a naţionalei României, calificată şi la Jocurile Olimpice din acest an.

Potrivit ultimului bilanţ prezentat marţi, 893 de persoane au fost infectate cu COVID-19 în Coreea de Sud, unde au fost înregistrate nouă decese.

Din cauza epidemiei, meciurile din campionatele profesioniste de baschet şi volei din această ţară se dispută cu porţile închise, în timp ce campionatul sud-coreean de fotbal şi-a amânat startul noului sezon.

Check Also

Antrenamente online pentru gimnastele de la ritmică!

Secţia de gimnastică ritmică a CS Municipal Arad continuă pregătirea, chiar dacă ea nu se …