Home / Atletism / Doi foşti sportivi de top ai CSM-ului, în prim-plan

Doi foşti sportivi de top ai CSM-ului, în prim-plan

Tenismanul sârb Novak Djokovic conduce detaşat în clasamentul mondial al jucătorilor profesionişti de tenis (ATP), dat publicităţii luni, după ce a cucerit titlul la Australian Open, în timp ce arădeanul Marius Copil e pe 56, cel mai bun loc din cariera sa. Copil a urcat patru locuri faţă de acum două săptămâni, după ce a ajuns în turul secund la Melbourne. Tenismanul a fost legitimat la CS Municipal Arad până în primăvara lui 2018, transferându-se apoi la CSM Bucureşti.

Un alt fost sportiv al CSM-ului, Andrei Gag, se remarcă în acest început de an. El şi-a asigurat prezenţa la startul Campionatului European de sală pentru seniori, de la Glasgow (Scoţia), din perioada 1-3 martie. Născut la Bocsig, Gag a câştigat proba de aruncarea greutăţii, în cadrul Campionatului Naţional Universitar de la Bacău, cu rezultatul de 20,81 metri, peformanţă ce îi asigură calificarea la European.

Andrei Gag concurează acum pentru CSU Suceava şi CSM Bucureşti, el transferându-se la clubul din capitală în vara lui 2017, până atunci fiind şi el legitimat şi format la CSM Arad, unde l-a avut antrenor pe Ionel Oprea.

 

 

 

 

 

Check Also

Judoka CSM-ului speră la un cantonament pe munte

Pe data de 28 iulie va avea loc, la Bucureşti, Adunarea Generală a Federaţiei Române …