Free Erectile Dysfunction Pills Cheapest Cialis No Prescription How To Buy Glucophage Seroquel Xr Online Pharmacy Order Ventolin Online
Home / Featured / E oficial: România va găzdui Euro 2021, la tenis de masă!

E oficial: România va găzdui Euro 2021, la tenis de masă!

Medalia de argint obţinută la dublu masculin de George Ionescu la Campionatul Mondial de tenis de masă din Ungaria, a permis României să viseze frumos. Forul european a decis ca ţara noastră să organizeze Campionatele Europene de seniori pe echipe, din 2021. În competiție s-au mai înscris Portugalia și Danemarca. Portugalia s-a retras înainte de CM de la Budapesta.

În fața Consiliului Director al Federației Europene de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu, PR&Marketing FRTM, a prezentat candidatura României, orașul propus pentru organizare fiind Cluj-Napoca. Iar candidatura României s-a dovedit un succes.

“Echipa Federației Române de Tenis de Masă a arătat, încă o dată, cât de puternică este”, e mesajul postat pe facebook de FRTM. Aradul şi CS Municipal e reprezentat sub tricolor de Daniela Dodean-Monteiro, jucătoare de bază în reprezentativa feminină a României.

Check Also

Micile gimnaste, pe podium la Naţionalele de la Ploieşti

Campionatul Naţional de junioare III, nivel 2, de la Ploieşti, a consemnat rezultate notabile pentru …