Home / Featured / Eliminate de japoneze, în drumul spre medalia mondială

Eliminate de japoneze, în drumul spre medalia mondială

Echipa feminină de tenis de masă a României a fost eliminată, astăzi, de Japonia, scor 3-0, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de la Tokyo. Elizabeta Samara şi Daniela Dodean au fost învinse în primul meci, de dublu, de tandemul Miu Hirano/Kasumi Ishikawa cu 3-1 (7-11, 13-11, 11-5, 11-5), Bernadette Szocs nu i-a putut ţine piept lui Mima Ito, 3-0 (12-10, 11-7, 11-6), iar arădeanca de la CSM, Dana Dodean Monteiro, a pierdut după un meci spectaculos şi strâns, în faţa lui Kasumi Ishikawa, cu 3-2 (11-8, 11-13, 11-6, 10-12, 11-6).

Anterior, România s-a clasat pe locul al doilea în grupa C, după ce a pierdut, scor 1-3, întâlnirea cu Taiwan şi a câştigat, cu 3-0, disputa cu echipa din Vanuatu. În semifinalele Cupei Mondiale, Japonia va înfrunta Coreea de Sud, iar China va primi replica Taiwanului, naţionalele asiatice dominând, de altfel, de ani buni, întrecerile la nivel mondial.

Fetele lui Viorel Filimon se pot declara însă foarte mulţumite de 2019, an în care s-au încoronat din nou campioane europene şi au pătruns între cele mai bune opt naţionale ale lumii, cu menţiunea că Japonia, oricum o reprezentativă redutabilă, era ţară gazdă a Cupei Mondiale.

Check Also

Halterofilul Roberto David Ciurar, remarcatul ultimului concurs al anului

S-a încheiat pentru CSM Arad şi sezonul intern de haltere, odată cu întrecerile Campionatului Naţional …