Home / Gimnastica artistica / Gimnasta Iulia Berar a fost convocată în lotul naţional de junioare!

Gimnasta Iulia Berar a fost convocată în lotul naţional de junioare!

Gimnasta de la CSM Arad, Iulia Berar, a fost selecționată în lotul național de junioare, care din 1 martie se pregăteşte în regim centralizat în oraşul Nadiei Comăneci, Onești.

Cele mai de perspectivă gimnaste din ţară au ca obiectiv major participarea la Jocurile Olimpice din 2020. Sportiva noastră este pregătită de antrenorii Ciprian Hegyi şi Carina Franiov. „Este un mare pas în faţă pentru ea, sper şi îmi doresc din suflet să rămână cât mai mult acolo şi să se impună în lot. Dacă va confirma poate ajunge la Jocurile Olimpice de peste cinci ani, acesta este obiectivul ţintă al acestor sportive, de vârsta ei”, ne-a declarat antrenorul Ciprian Hegyi. Secţia de gimnastică artistică a CSM Arad a cucerit în 2014 nu mai puţin de 11 medalii naționale. Iulia Berar are 12 ani şi este campioană naţională la paralele şi medaliată cu argint la individual compus, bârnă şi sol, la categoria junioare II, nivel 3.

Check Also

Gimnastul Adelin Kotrong e vicecampion naţional la sărituri

Ploieştiul a găzduit zilele trecute Campionatul Naţional Individual Open la gimnastică artistică și Campionatul Naţional …