Home / Featured / Halterofilii au urcat pe podiumul naţional, la tineret

Halterofilii au urcat pe podiumul naţional, la tineret

Timp de patru zile, baza sportivă AMEFA din orașul nostru a fost gazda Campionatului Naţional de tineret (Under 23) şi a Cupei Speranţelor (9-12 ani), păstrând astfel tradiţia competiţiilor interne ce au loc anual în Arad. Cluburile arădene au obţinut, în total, 22 de medalii, Federația Română de Haltere luând în considerare tot mai serios înființarea, la Arad, a unui centru olimpic de juniori.

Halterofilii de la CSM Arad, pregătiţi de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan, au obţinut rezultate notabile la nivel de tineret, cu patru medalii de bronz şi una de argint, după cum urmează: Luciana Condurache (categoria +87 de kilograme), trei medalii de bronz, 171 kg. – 78 plus 93, Adrian Lingurar (categoria +109 kilograme), argint la smuls 118 kg. şi bronz la total, 259 kg.

Toamna se numără însă marile performanţe, iar CSM Arad îşi pune speranţe în Emanuel Danciu, la Europenele de juniori I de la Bucureşti, programate în octombrie, iar Cosmin Krupla are Europene de juniori II, în Israel, tot pe final de an.

 

Check Also

Dana Dodean şi Adina Diaconu vor fi colege, la Metz TT, pentru încă un sezon

Clubul francez de tenis de masă Metz TT anunţă  prelungirea contractelor jucătoarelor Daniela Dodean-Monteiro și …