Home / Featured / Înotătoarea Andreea Popescu a excelat la Naţionale (FOTO)

Înotătoarea Andreea Popescu a excelat la Naţionale (FOTO)

Miercurea Ciuc a găzduit recent Campionatul Național de înot – seniori, tineret și juniori – printre cei 299 de sportivi care au reprezentat 56 de cluburi numărându-se și înotători ai CSM Arad: Popescu Andreea, Rad Sarah, Sărac Ionuț și Puscaș Cristian.

Pe podiumul de premiere a urcat Andreea Popescu: locul 2 (categoria junioare) și locul 3 (tineret) – în proba de 50m bras, locul 2 (junioare) – în probele de 100m bras și 200m bras. La rândul lui, Ionuț Sărac a avut clasări onorabile la categoria seniorilor: locul 4 în proba de 100m bras, locul 5 la 50m bras, locul 8 la 100m fluture și 100m mixt. Este de remarcat că studentul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad s-a aflat la doar o zecime de secundă de medalie în proba de 100m bras.

Altfel, în perioada 30 noiembrie-1 decembrie se va desfășura la Novi Sad (Serbia), Concursul Țărilor Central Europene. La această competiţie, sportiva Andreea Popescu s-a calificat în probele de 100 și 200 metri bras și va reprezenta România. Înotătoarea CSM-ului vrea să le călce pe urme altor sportivi care au câștigat medalii în competițiile internaționale oficiale la categoria seniori, fiind pregătiti de profesorul Viorel Bitang: Cosmin Cuciurean – locul 3 la Campionatele Balcanice de inot – Sofia/Bulgaria 1998 și Daria Barta, care a obținut două medalii (argint și bronz) la Campionatul Balcanic de înot Larisa/Grecia 2002.

Singurul înotător al CSM Arad care a participat la Concursul Țărilor Central Europene – juniori a fost Răzvan Blaga, care s-a calificat în anul 2007 la Kranj/Slovenia și în 2008 la Pitești, unde s-a clasat pe locul 4 in probele de spate.

Check Also

Primii 10 performeri, la CSM Arad: Dodean şi Krupla sunt sportivii anului!

CS Municipal Arad şi-a stabilit, la fel ca în fiecare an, primii zece performeri, pe …