Home / Featured / Înotătorii masters au obţinut medalii la Naţionale

Înotătorii masters au obţinut medalii la Naţionale

Recent s-a desfășurat la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște ediția cu numărul VIII a Campionatului Național de Înot Masters al României, organizat de Federația Națională de Înot și Pentatlon Modern, în parteneriat cu Primăria Târgoviște și Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

S-a înregistrat un record de participare la această ediție, luând startul 152 sportivi (105 la masculin și 47 la feminin), afiliați la 19 cluburi sportive din Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria și România. Toți sportivii de la CSM Arad au reușit să obţină medalii, cumulând nu mai puțin de 20 de medalii la individual și trei medalii la ștafeta. Nagy Csaba a obținut o medalie de argint la 100 metri fluture și una de bronz la 50 metri fluture. Karpati Adalbert a câștigat o medalie de argint la 50 metri fluture și una de bronz în proba de 100 metri liber. Rusu Norbert și-a adjudecat medalia de bronz în probele de 200 metri mixt și 400 metri liber, iar Mladin Cristian a scos din apă două medalii de argint în probele de 100 metri spate și 400 metri liber.

Onea Stefan a devenit campion național în probele de 50 și 100 metri bras, câștigând medalia de aur, iar Ghilință Marian și-a adjudecat titlul de campion național în probele de 50 și 100 metri spate, câștigând medalia de aur, iar în proba de 100 metri liber a obținut medalia de argint. Cristian Stertl a câștigat titlul de campion al României în probele de 50 metri fluture, 50 și 100 meetri liber, obținând medalia de aur iar Honoriu Botezatu a cucerit nu mai puțin de patru medalii, devenind campion al țării în probele de 50 metri fluture, 50 și 100 metri spate, adăugându-și în palmares și un bronz național în proba de 50 metri liber.

În proba de 4X50 m liber, echipa de ștafetă formată din Stertl, Ghilință, Nagy și Botezatu a cucerit titlul de campioni naționali la categoria a III-a, iar echipa formată din Onea, Mladin, Karpati și Rusu a cucerit de asemenea titlul de naţional la categoria a IV-a. La proba de 4X50 metri mixt, echipa CSM Arad, formată din Stertl, Ghilință, Nagy și Botezatu, și-a adjudecat din nou titlul de campioană la categoria a III- a.

Check Also

Pistolarii pregătesc prima etapă a anului. Luca Joldea are Europene, în luna martie!

Secţia de tir a fost cea mai prolifică la CSM Arad în 2021, cu cinci …