Home / Featured / Înotătorii masters au urcat pe podium, în Ungaria

Înotătorii masters au urcat pe podium, în Ungaria

A XIII-a ediție a concursului internațional de înot masters în bazin de 33 metri a reunit la Totkomlos, în Ungaria, 165 de concurenţi din 4 ţări (Germania, Ungaria, România, Serbia) reprezentând 33 de cluburi.

Sportivii CSM Arad au reușit să câștige la individual 13 medalii, respectiv 3 medalii în probele de ștafetă.

Cristian Stertl și-a adjudecat medalia de aur în proba de 33 metri liber, pe cea de argint la 33 metri fluture și 133 metri mixt, respectiv medalia de bronz la 33 metri bras și 33 metri spate.

Cristian Pintican a câștigat o medalie de aur în proba de 33 metri spate, două medalii de argint în probele de 33 metri fluture şi 33 metri liber, respectiv o medalie de bronz la 133 metri mixt.

Botezatu Honoriu a scos din apă o medalie de aur în proba de 33 metri spate și o medalie de argint la 33 metri fluture. Onea Ștefan a câștigat bronzul la 33 metri bras iar Norbert Rusu a scos din apă medalia de bronz la 133 metri mixt.

Rezultate bune au obținut și Anca Miloș (loc 4 la 33 m spate), Martin Liptak (loc 4 la 33 m bras), Nagy Csaba (loc 4 la 33 m fluture), Zabu Aureliu (loc 5 la 33 m bras), Mladin Cristian (loc 6 la 33 m spate), Retezar Valentin (loc 6 la 33 m bras), Flaviu Mocanu (loc 7 la 33 m liber) și Romeo Damian (loc 8 la 33 m liber).

Echipa de ștafetă 4×33 metri mixt în componența Botezatu, Stertl, Nagy, Pintican, a obținut medalia de aur. Echipa de ștafetă 4×33 metri liber, formată din Botezatu, Pintican, Mladin, Stertl, și-a adjudecat medalia de aur iar ștafeta formată din Onea, Rusu, Damian, Liptak, a câștigat bronzul în proba de 4×33 metri liber.

Check Also

Junioarele s-au remarcat la Naţionalele pe echipe

Junioarele I de la CSM Arad s-au clasat pe locul 8 la Campionatele Naţionale pe …