Home / Featured / Judoka CSM-ului, medaliaţi la etapa de Euro League

Judoka CSM-ului, medaliaţi la etapa de Euro League

Judoka de la CSM Arad, sub coordonarea antrenorului Dorin Drimbe, au participat recent, la a doua etapă a Euro League Judo 2019, nivelul de vârstă sub 16 ani, care s-a desfășurat la Szeged, în Ungaria. Doi judoka ai CSM-ului au urcat pe podiumul de premiere: Andreea Ciopraga a cucerit aurul, iar Gabriel Calmar a obținut medalia de argint! S-a mai desfăşurat şi competiția internaţională destinată celor mici, la care doi judoka de la CSM Arad au avut rezultate foarte bune: Alin Tincu a obținut medalia de argint, iar David Maier a pierdut meciul pentru medalia de bronz.

Urmează etapa a treia din Euro League, de la sfârșitul acestei săptămâni, la Subotica în Serbia. La această etapă se vor premia câștigătorii care au acumulat cele mai multe puncte în cele trei etape, delegaţia arădeană sperând să obțină cel putin un trofeu. Ultima etapă din Euro League va avea loc în luna octombrie, la Osijek (Croația), unde se va desfășura o competiție pe echipe mixt (masculin și feminin).

Judoka CSM-ului se pregătesc pentru Campionatele Naționale Ne-Waza (luptă la sol) din luna octombrie, la care se doreşte clasarea pe podium.

Check Also

Halterofilul Cosmin Krupla este triplu medaliat naţional de seniori (FOTO)

CSM Arad a avut doi reprezentanţi la Campionatele Naţionale de haltere pentru seniori de la …