Home / Gimnastica ritmica / Junioarele mici au dat recital la Naţionalele de ritmică!

Junioarele mici au dat recital la Naţionalele de ritmică!

Constanţa a găzduit zilele trecute Campionatele Naţionale de junioare mici la gimnastică ritmică 2018 (9-10 şi 11-12 ani), întrecere unde fetele de la CSM Arad, pregătite de antrenoarele Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova, au obţinut rezultate foarte bune.

Astfel, la categoria a III-a, echipa CSM-ului – în componenţa Maria Moţ, Catrina Buniov, Dalia Marin, Antonia Stănescu şi Elisa Andresz – a devenit vicecampioană naţională, în urma campioanei CS UNEFS Bucureşti. La cerc, Maria Moţ s-a ales cu argintul şi cu bronzul la panglică, ea ocupând locul 5 la măciuci, iar Catrina Buniov a obţinut bronzul la cerc, încheind a şasea la măciuci şi a şaptea la minge. Dalia Marin a ocupat locul 6 la panglică. La individual compus, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Catrina Buniov, care s-a clasat pe locul 4 şi de Maria Moţ, care a venit pe 5.

Echipele CSM-ului sunt vicecampioane!

La categoria a IV-a, echipa arădeană – în formula Andra Crainic, Carina Crainic, Karina Kuncz, Mara Cohuţ, Vanessa Varga şi Cesaria Crişan – e vicecampioană naţională, în urma campioanei CSA Steaua Bucureşti. Karina Kuncz (foto) a cucerit aurul la panglică, iar Andra Crainic bronzul, Karina Kuncz a ocupat locul 5 la coardă, iar Carina Crainic a cucerit bronzul la cerc şi a terminat pe 7 la coardă. La individual compus, Karina Kuncz a cucerit bronzul naţional, iar Carina Crainic şi Andra Crainic au ocupat locurile 4, respectiv 6.

Foto: facebook

Check Also

CSM Arad dă cinci gimnaste pentru centrul olimpic de junioare la ritmică!

Şcoala arădeană de gimnastică ritmică continuă să fie în prim-plan, cu antrenoarea Daniela Chiriac foarte …