Home / Featured / Kaiaciştii au vâslit în memoria fostului antrenor (FOTO)

Kaiaciştii au vâslit în memoria fostului antrenor (FOTO)

În weekend-ul trecut s-a desfăşurat prima ediţie a “Memorialului Gorbe Laslo Daniel” la kaiac-canoe şi bărci dragon pe distanța de 500 de metri, competiţie organizată de CSM Arad.

La start s-au aliniat un număr de nouă cluburi din țară. Sportivii participanţi au avut o comportare foarte bună pe Mureș, apa fiind mare și curenții puternici, asta în condiţiile în care mulţi dintre ei erau obișnuiți cu antrenamente pe lac. La final, sportivii s-au ales cu medalii, cupe și tricouri din partea organizatorilor.

Se aduc mulţumiri pentru sprijinului acordat, de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, care a supravegheat buna desfășurare a competiţiei şi colaboratorilor de la CSŞ Gloria Arad, West Sport , Mix Studio, Sword Graphics, dar şi Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad.

De asemenea, organizatorii – prin vocea principalului artizan, antrenorul Alexandru Stoian, de la CSM Arad – mulţumesc sponsorilor Temora Logistic, care a acordat un premiu special constând într-o padelă de competiţie, aceasta fiind acordată sportivului Sabău Ioan, de la CSM Arad, câştigător în proba de K1B500 metri, SC SIP MP BARBURA SRL, care are a asigurat apă minerală sportivilor, dar şi tuturor prietenilor care s-au implicat în organizarea acestei acţiuni sportive.

Kaiaciştii de la CSM Arad, pregătiţi de antrenorul Alexandru Stoian, au obţinut următoarele rezultate:

Kaiac
K1B Juniori III – BORZA DARIUS Locul 6
K1B Juniori II – BORZA CASIAN Locul 5
K1F Juniori I – ALMASI ALEXANDRA Locul 1
K1B Juniori I – SABAU IOAN Locul 1
K1F U 23 – PETRE CARMEN Locul 1
K1F U23 – CIOCLUT NATALIA Locul 2

Bărci Dragon 500 metri
Small boat 12 (barci de 12 persoane) 8 echipaje
CSM Arad, medalia aur – locul 1
Componenţă echipaj: căpitan echipaj Muscă Gheorghe, Ienciu George, Koromi Roland, Ciocluț Natalia, Pulbere Luca, Almași Alexndra, Sabău Ioan, Popescu Valentin, Petre Carmen, Crişan Paul, Cozma Andrei şi Borza Darius.

CSM Arad combinată West Sport Arad locul 5
Componenta echipaj: căpitan echipaj Lupo Ioan, Tuță Bogdan, Suciu Alina, Gorbe Zeno, Lupan Adina, Cenădan Anamaria, Kovacs Attila, Copăcean Corina, Gulias Geza, Iacob Adrian, Păiuș Adrian şi Borza Casian.

Au concurat un număr de aproape 100 de sportivi, cursele derulându-se râul Mureș, pe distanța de 500 de metri.

Check Also

Junioarele s-au remarcat la Naţionalele pe echipe

Junioarele I de la CSM Arad s-au clasat pe locul 8 la Campionatele Naţionale pe …