Home / Tir / La foc continuu până de sărbători

La foc continuu până de sărbători

Pistolarii CSM-ului au parte de competiţii pe bandă rulantă până de sărbători. În acest week-end vor lua parte, în capitală, la a doua etapă din cadrul „naţionalelor” de aer comprimat, iar în 17-19 decembrie urmează a treia etapă a aceleaşi competiţii.

Cu excepţia celor două etape de „naţionale”, unde vor merge cei mai buni sportivi, în jur de 5-6, mai avem în 10-11 decembrie „Memorialul Ioan Popoviciu”. De asemenea, Alexandra Morar (n.r. dublă legitimare CSM Arad – Steaua) va concura în 10 decembrie la un concurs internaţional la Belgrad”, ne-a declarat Monica Toth, antrenor în cadrul secţiei de tir a clubului arădean. Obiectivul pistolarilor de la CSM Arad este calificarea la „europenele” din luna martie a anului viitor, în timp ce Marius Cenădan va intra şi el în focuri din primăvară, când speră să obţină locul cotă pentru Jocurile Olimpice din 2012:

Două etape de „naţionale” în decembrie: Morar are în plus un concurs la Belgrad
Aceste etape de „naţionale” la aer comprimat contează pentru calificarea la „europene”, cei vizaţi fiind în principal Morar şi Troeschi, eventual Pintea, Lazăr sau Freer. La Belgrad va merge doar Morar, ea urmând să plece spre Serbia după Gala Laureaţilor CSM Arad. Marius Cenădan va concura din primăvară la pistol viteză, el având şanse mari să obţină locul cotă pentru Jocurile Olimpice. Începând din 2011 se pot obţine astfel de locuri cotă, la Campionate Europene, Mondiale sau Cupe Mondiale”, spune antrenorul coordonator al secţiei de tir, Gheorghe Pop.

Check Also

Pistolara Daria Haristiade, în cursa pentru a deveni ambasador la FOTE 2021!

Tânăra şi talentata pistolară a CSM Arad, Daria Olimpia Haristiade, care a reprezentat România în …