Home / Featured / Melissa Fărcuţa, medaliata CSM-ului la Naţionalele de aerobic (FOTO)

Melissa Fărcuţa, medaliata CSM-ului la Naţionalele de aerobic (FOTO)

Aradul a fost la înălţime atât din punct de vedere organizatoric, cât şi al performanţelor sportive, la Campionatul Naţional de gimnastică aerobică, organizat chiar la Sala Sporturilor „Victoria”. Revenit după 18 ani în oraşul nostru, spectacolul graţiei şi al eleganţei a fost savurat din plin de iubitorii acestui frumos sport.

Clubul gazdă, CS Municipal Arad – care are şi meritul organizării de excepţie, alături de Federaţia Română de Gimnastică, Ministerul Tineretului şi Sportului şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad – a obţinut o medalie de bronz, prin Melissa Fărcuţa la individual feminin, categoria juniori 12-14 ani. La aceeaşi categorie, trioul format din Melissa Fărcuţa, Maia Balogh şi Ana Derevciuc a ratat de foarte puţin podiumul, clasându-se pe locul patru, iar Alexandru Berbece a ocupat locul şapte la individual masculin. La juniori 9-11 ani, Alexandra Păulescu, Alina Căpitan şi Maria Neacşu s-au clasat pe locul şase la trio, Larisa Rîpaş, Cristina Berbece şi Anamaria Gui au terminat pe opt în aceeaşi probă, iar grupul format din Cristina Berbece, Anamaria Gui, Alexandra Păulescu, Maria Neacşu şi Alina Căpitan, a venit pe locul şase. Antrenorii de la CSM Arad sunt Elza Fărcuţa, Alexandra Cicirean şi Andrada Bunaciu.

„Toată lumea a fost foarte mulţumită de organizare, iar aici ţin să mulţumesc Federaţiei, Ministerului şi DJTS-ului, partenerilor şi sponsorilor noştri. Nivelul competiţiei a fost ridicat, iar arădenii s-au putut bucura, timp de două zile, de un foarte frumos spectacol. Toţi sportivii au fost premiaţi, iar Aradul a fost per total la înălţime”, ne-a declarat Elza Fărcuţa, care are şi satisfacţia unei medalii obţinute de fiica sa.

 

Check Also

Dana Dodean şi Adina Diaconu vor fi colege, la Metz TT, pentru încă un sezon

Clubul francez de tenis de masă Metz TT anunţă  prelungirea contractelor jucătoarelor Daniela Dodean-Monteiro și …