Home / Featured / Micile gimnaste încheie anul cu peste 30 de medalii

Micile gimnaste încheie anul cu peste 30 de medalii

Micile gimnaste de la CS Municipal visează să îi calce pe urme fostei mari glorii a României, arădeanca Emilia Eberle, dublu medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Moscova, din 1980. Aradul o are la lotul naţional de senioare, la momentul actual accidentată, pe Iulia Berar, gimnastă de mare perspectivă. Berar a obținut, în acest an, locul 4 la Naționale, atât la individual compus cât și la paralele, dar din cauza unei operaţii la ligamentele genunchiului a ratat Mondialul din acest an.

Per total, secţia de gimnastică artistică de la CSM Arad încheie anul cu peste 30 de medalii obținute, iar antrenorul Ciprian Hegyi trage concluziile: “Fetele noastre sunt, în 2019, vicecampioane naționale la echipe, junioare III – nivel II (copii 10 ani), acestea calificându-se în finalele din luna octombrie, desfășurate la Ploiești.

Au fost obţinute următoarele rezultate: Ayiana Marinescu, locul 2 la individual compus și locul 2 la paralele, Ioana Iagăr, locul 1 la sărituri și locul 7 la individual compus şi Daria Kasler, locul 4 la sol și locul 9 la individual compus”.

Check Also

Înotătorii masters, la primele medalii de după pandemie

Un mic grup de înotători masters al Clubului Sportiv Municipal Arad au participat la Campionatul …