Home / Gimnastica aerobica / O sală de gimnastică, un vis ce poate deveni realitate

O sală de gimnastică, un vis ce poate deveni realitate

Finalul anului trecut i-a produs o satisfacţie profesorului Eugen Căţean. “Anul viitor vom finaliza stadionul de atletism, sala de sport de pe strada Voinicilor plus o sală de gimnastică”, a spus primarul Gheorghe Falcă, la gala celor mai buni sportivi ai CSM Arad.

O sală de gimnastică este un vis vechi al antrenorului arădean, care tinde să devină realitate. După ce ani buni a încercat să facă performanţă în condiţii improprii, din toamna acestui an lucrurile s-ar putea schimba radical. “Anunţul a fost o surpriză plăcută pentru mine. Aveam nevoie de această sală, şi noi antrenorii, o motivaţie în plus. Pentru că şi acum improvizăm. Cred cu tărie că de data aceasta lucrurile se vor pune în mişcare, începând din luna martie, şi sper ca în toamnă să inaugurăm această sală”, spune Eugen Căţean. Construcţia sălii de gimnastică se va face în incinta stadionului Gloria. Cât despre anul sportiv 2012, de numele lui Adelin Kotrong se leagă cele mai mari speranţe:

Speranţe în Adelin Kotrong
“Adelin Kotrong este în primul său an de seniori, şi nu are cum să prindă echipa pentru Jocurile Olimpice. După întrecerea de la Londra, însă, se va construi o nouă echipă, a cărei prim obiectiv va fi Mondialele din Belgia, din 2013. Pentru Adelin rămâne în acest an doar Campionatul Naţional al Maeştrilor, care va avea loc în luna noiembrie”, mai spune Eugen Căţean. De reamintit că anul trecut Adelin Kotrong a devenit vicecampion european de juniori la sol, şi a terminat pe locul patru la europene, cu echipa României.

Check Also

Gimnastele de la aerobic, medaliate la Openul Slovaciei

CSM Arad s-a întors cu rezultate notabile de la Openul Slovaciei la gimnastică aerobică, concurs …