Home / Tir / Repetiţie utilă în vederea “naţionalelor” de aer comprimat

Repetiţie utilă în vederea “naţionalelor” de aer comprimat

Pistolarii de la CSM Arad au făcut o nouă repetiţie utilă în vederea etapelor de Campionat Naţional la pistol aer comprimat, programate în decembrie la Bucureşti.

Poligonul Sorin Babii a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute o nouă ediţie a Memorialului Eugen Roman la tir, competiţie rezervată tuturor categoriilor de vârstă. Au participat doar sportivi ai clubului arădean, pregătiţi de Monica Toth, Gheorghe Pop, Ion Vasilescu şi Mircea Budurişan, cei patru antrenori formând şi comisia de arbitraj. La seniori s-a impus Andres Freer, urmat de Felix Lazăr şi Marcel Bartoş, Cătălin Raţă s-a dovedit cel mai bun la juniori, podiumul fiind completat de Adrian Bartoş şi Alex.Iliescu, la juniori II a câştigat Sergiu Raab, în timp ce la juniori III pe podium au urcat Kevin Kling, Casian Codrean şi Cătălin Popovici.
La junioare s-a impus Izabela Troeschi, urmată de Alexandra Morar şi Mădălina Malicski, la junioare II cele mai bune au fost Diana Goşa, Melisa Nunciu şi Ioana Purdii, în timp ce la junioare III Alexandra Buda şi Diana Mănăştureian s-au dovedit cele mai exacte. Pentru trei dintre sportivele secţiei de tir, şi anume Izabela Troeschi, Alexandra Morar şi Mădălina Malicski, concursul a fost şi un bun antrenament în vederea „europenelor” de anul viitor. Trioul de mare perspectivă al CSM-ului va mai avea parte şi de două teste internaţionale, la Belgrad, în luna decembrie şi la Gyor, în ianuarie.

 

Check Also

Pistolara Daria Haristiade, în cursa pentru a deveni ambasador la FOTE 2021!

Tânăra şi talentata pistolară a CSM Arad, Daria Olimpia Haristiade, care a reprezentat România în …