Home / Tir / Rezultate bune pentru început de sezon

Rezultate bune pentru început de sezon

Cei mai buni pistolari arădeni la aer comprimat au concurat la sfârşitul săptămânii trecute la a doua etapă din cadrul Campionatului Naţional, întrecere desfăşurată în capitală.

Fiind început de sezon, rezultatele obţinute sunt bune: Alexandra Morar a ocupat locul doi la junioare, Izabela Troeschi a venit pe trei tot la junioare, Giorgiana Pintea şi Laura Racolciuc s-au clasat pe poziţiile doi, respectiv trei la senioare, în timp ce Felix Lazăr şi Andres Freer au încheiat competiţia seniorilor pe locurile şase, respectiv şapte. „Rezultatele sunt bune pentru început de sezon, sperăm ca până la finala „naţionalelor” de aer comprimat, din luna februarie a anului viitor, să progresăm şi să ne atingem obiectivele propuse. De asemenea, aceste etape ne sunt foarte utile în vederea „europenelor” din primăvara lui 2011”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de tir de la CSM Arad, Gheorghe Pop.
Pentru pistolarii arădeni urmează în perioada următoare alte competiţii: Alexandra Morar va participa la sfârşitul acestei săptămâni la un concurs internaţional în Belgrad, tot în următorul week-end e programat la poligonul Sorin Babii o nouă ediţie a Memorialului Ioan Popoviciu, în timp ce în perioada 17-19 decembrie va avea loc, tot la Bucureşti, a treia etapă a Campionatului Naţional de aer comprimat.

Check Also

Pistolara Daria Haristiade, în cursa pentru a deveni ambasador la FOTE 2021!

Tânăra şi talentata pistolară a CSM Arad, Daria Olimpia Haristiade, care a reprezentat România în …