Home / Featured / Sala de judo a CSM Arad, din cartierul Aurel Vlaicu, îşi redeschide de luni porţile!

Sala de judo a CSM Arad, din cartierul Aurel Vlaicu, îşi redeschide de luni porţile!

Veste excelentă pentru iubitorii de judo: CSM Arad îşi redeschide sala din cartierul Aurel Vlaicu, începând de luni, 2 mai. Copiii interesaţi să practice pe tatami acest frumos sport sunt invitaţi să vină la sală, pentru a primi informaţii suplimentare.“Vrem să mulţumim Primăriei Arad, pentru că ni s-a dat înapoi sala de judo din cartierul Aurel Vlaicu, sală care timp de doi ani a fost tranformată în centrul de vaccinare Covid. Mulţumim, de asemenea, colegilor de la Clubul de Judo Sambo Panda Team Arad și celor de la CSS Gloria Arad, pentru că ne-au lăsat o poziţie să ne antrenăm în sălile lor. Fără o sală de pregătire este foarte greu să facem performanţă. Antrenorii, împreună cu o parte din judoka de la CSM Arad, am muncit din greu ca în anii de pandemie să obținem rezultate excepționale. În anul 2020 am obținut la Campionatele Naţionale zece medalii, dintre care una de aur, două de argint și şapte de bronz, alţi şapte sportivi fiind aproape de podium.

Bilanţ bun chiar şi în pandemie: 27 de medalii pe plan intern, în doi ani 

În 2021 am obținut la Campionatele Naţionale 17 medalii, una de aur, patru de argint şi 12 de bronz, alţi cinci sportivi fiind învinşi în lupta pentru medalia de bronz. Vă anunțăm că de luni, 2.05.2022, secția noastră își redeschide porțile în cartierul Aurel Vlaicu, pentru a reveni din nou în sala de judo! Vă așteptăm cu nerăbdare şi chiar aşteptăm alţi copii şi tineri care să facă parte din echipa de judo a CSM Arad. Sala de judo este situată în Arad, pe strada Predeal, vis a vis de grădinița PP 16. Programul de pregătire este de luni până vineri, între orele 15 şi 20. Informații suplimentare veți primi la sala de judo CSM Arad”, este mesajul antrenorului secţiei de judo a clubului arădean, Dorin Drimbe.

Nouă podiumuri până acum, în 2022: „Vrem să spargem gheaţa şi să cucerim şi aurul”

Şi 2022 a început bine pentru judoka CSM-ului, care s-au “bronzat” până acum la mare preţ, în competiţiile naţionale, urcând pe a treia treaptă a podiumului: “În următoarele zile vom participa la o competiţie internaţională la Baia Mare, iar apoi mai avem câteva finale de Campionat Naţional de la care vom veni cu noi medalii. Daca până acum am obţinut doar medalii de bronz, vom sparge gheaţa şi vrem să cucerim şi măcar un aur naţional!”, mai spune Drimbe. Nouă medalii de bronz au obţinut până acum, în acest an, sportivii secţiei de judo de la CS Municipal Arad, la Campionatele Naţionale.

 

Check Also

Suliţaşii au urcat pe podium la Naţionale: Severin – aur la tineret, Both – argint la seniori!

Atleții suliţaşi de la CS Municipal Arad s-au întors cu rezultatele excelente de la etapa …