Home / Featured / Sărbătoare pe tatami, cu ocazia Euroligii şi Zilei Judoului Arădean

Sărbătoare pe tatami, cu ocazia Euroligii şi Zilei Judoului Arădean

Duminică vor avea loc două competiții importante de judo în orașul nostru, la start aliniindu-se şi sportivi de la CSM Arad. Începând cu ora 9, la sala UAV-Mihai Botez se dă startul primei etape de Euroligă, competiție devenită tradițională, cu participarea a sute de sportivi din România, Ungaria, Serbia și Croația. Apoi, în jurul amiezii, încep întrecerile din cadrul Zilei Judoului Arădean – de asemenea cu participare internaţională, dedicate marelui maestru Mihai Botez.

La fel ca în fiecare an, înaintea startului oficial al competiţiei, se va desfăşura o demonstrație de ju jitsu a lui shihan Pavel Milovan și a discipolilor săi de la Seishi Budo, club înființat chiar de părintele artelor marțiale românești. Dacă anul trecut, etapa de Euroligă de la Arad s-a suprapus cu Champions League de la București, în acest weekend are loc, în Macedonia, Balcaniada Under 15.

Premiile sunt asigurate de omul de afaceri Silviu Turc, împătimit al sportului pe tatami. Mulţumiri se aduc şi conducerii Universităţii Aurel Vlaicu, ce pune în mod gratuit, la dispoziţie, sala de sport.

Check Also

Cadetele CSM-ului au obţinut prima medalie în acest an

Secţia de tenis de masă a CS Municipal Arad a obţinut, în weekend, o primă …