Chologuard Hills Pharmacy H Can You Buy Accutane Online Can Buy Lipitor Online Cymbalta Duloxetine 60 Mg Where To Buy Lumigan In Singapore
Home / Featured / Sonia Ichim şi Alenia Biringer, aur pe linie la Pecs Cup!

Sonia Ichim şi Alenia Biringer, aur pe linie la Pecs Cup!

Cele două sportive ale CS Municipal Arad, antrenate de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova, s-au numărat printre principalele remarcate ale ediţiei a XVII-a a concursului internaţional de gimnastică ritmică Pecs Cup din Ungaria, desfăşurat zilele trecute.

Sonia Ichim (foto) a cucerit aur pe linie – la individual compus, cerc, minge, panglică şi măciuci – în cadrul categoriei senioare A (2003-), pe care a dominat-o categoric. Rezultate excelente a obţinut şi Alenia Biringer la categoria junioare A 2005, cu aur la individual compus, minge, măciuci şi panglică.

CSM Arad a mai fost reprezentat la această categorie de Alexandra Nironca, locul 5 la individual compus şi măciuci şi locul 6 la minge şi coardă.

Competiţia din ţara vecină a fost o repetiţie utilă în vederea Campionatelor Naţionale de junioare şi senioare din perioada 18-20 octombrie, de la Bucureşti.

Check Also

Micile gimnaste, pe podium la Naţionalele de la Ploieşti

Campionatul Naţional de junioare III, nivel 2, de la Ploieşti, a consemnat rezultate notabile pentru …