Home / Tenis de masa / Tenisul de masă a confirmat şi în acest an

Tenisul de masă a confirmat şi în acest an

Tenisul de masă este secţia regină la CSM Arad, dovadă rezultatele de excepţie aduse în special de Daniela Dodean, dar şi de ceilalţi sportivi valoroşi, cum sunt Adi Dodean, Bernadett Balint sau Bianca Crişan, toţi componenţi de loturi naţionale.

A fost un an foarte bun pentru noi, am promovat cu ambele echipe în Superligă şi avem medalii la aproape toate categoriile de vârstă, exceptându-i pe cei mici, de 8-10 ani. Cel mai important este că avem medalii şi pe plan european”, spune antrenorul coordonator Cristian Dodean. Performanţele anului au fost obţinute de Dana Dodean, dublă medaliată la „europene” şi triplă campioană naţională, Adi Dodean, triplu medaliat la „naţionale”, de menţionat fiind titlul la dublu mixt, în pereche cu Dana.

 

Dana şi Adi Dodean – confirmări, Balint şi Crişan – marile speranţe
Bernadett Balint este campioană balcanică şi europeană cu echipa de cadete a României şi medaliată cu bronz naţional la cadete, proba individual, iar Bianca Crişan este campioană balcanică de cadete cu echipa României, medaliată cu bronz la „balcanice” în proba de dublu, alături de Bernadett, dar şi campioană naţională la junioare III. Sportivii secţiei de tenis de masă mai au parte de încă trei competiţii în acest an: „Mai avem două etape de Superligă, la Slatina cu fetele şi la Craiova, cu băieţii, ambele în perioada 11-12 decembrie. De asemenea, Bernadett şi Bianca vor concura în 16-20 decembrie la Openul Portugaliei”, spune Cristi Dodean.

Check Also

Fetele încheie pe locul 5 şi se menţin în Superliga de tenis de masă

Prima echipă a CS Municipal Arad, în componenţa Adela Strună, Irina Rus și Ana Barbu, …